Резултати са Републичког такмичења

На Републичким такмичењима која су јуче 24.05.2015. коначно завршена ученици Медицинске школе ,,Др Миша Пантић“ су остварили веома запажене резултате.

На Републичком такмичењу из предмета српски језик које је одржано у Тршићу ученица Аница Јовановић је освојила четврто место а Драгана Јовановић пето место. Обе су ученице одељења II4.

На Републичком такмичењу из биологије које се одржава по гимназијским програмима наше ученице Павловић Јована ученица IV3 одељења освојила је 11 место, Радовановић Кристина ученица истог одељења освојила је 12 место и Ивановић Ана ученица IV1 одељења освојила је 15 место.

Екипа прве помоћи у саставу Радосављевић Урош, Аћимовић Сретен, Радојевић Тамара, Алексић Ивана, Николић Илија и Влајковић Драган је освојила пето место на Републичком такмичењу  у Крагујевцу.

На истом такмичењу у Крагујевцу екипа реалистичког приказа повреда, обољења и стања у саставу Тимотић Сара одељење III1, Ранковић Стефан одељење III2 и Марковић С Милица одељење III1 освојила је треће место.

Ученица III2 Милица Матић је освојила прво место на такмичењу из предмета здравствена нега а на истом такмичењу које се одржавало у Новом Пазару екипа Школе је екипно заузела друго место. Чланови екипе биле су још: Томић Катарина, Марковић Маријана и Суботић Сања. Све су ученице из истог одељења.

На Републичком такмичењу из математике које се под окриљем Фармацеутским факултетом универзитета у Београду организује за све медицинске школе у Републици Србији наша ученица Андрић Наташа из одељења II2 освојила је треће место, док је иста ученица на међународном такмичењу ,,Кенгур без граница“ у својој категорији освојила четврто место.

На Републичком такмичењу из латинског језика ученица Симић Катарина из I3 одељења је освојила пето место у својој категорији.